Hyvinkään Urheiluratsastajien ratsukoita PM-kilpailuihin

7.6.2016

Hyvinkään Urheiluratsastajat edustettuna PM-kilpailuissa

Suomen Ratsastajainliitto ry on nimennyt ratsukot koulu-, este- ja vammaisratsastuksen Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailuihin Ypäjälle 29.6.–3.7.2016.

Hyvinkään Urheiluratsastajilla tulee olemaan näyttävä edustus kilpailuissa. Joukkueisiin ratsastamaan on omissa ikäryhmissään valittu kouluratsastajat Kira Kanerva, Ella Paloheimo ja Kiia Kuosa. Lisäksi lapsiratsastaja Tinja Ekroth on valittu kansainväliseen kilpailuun (ei PM).

Ratsastajista Ella, Kiia ja Tinja ovat Hyvinkään Urheiluratsastajien junioriratsukoiden edustustiimin Team HyvUran ratsastajia.

 

Ratsastuksen kesäkauden huipputapahtuma on perinteinen Ypäjän Finnderby, jossa kilpaillaan kesä–heinäkuun vaihteessa Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuksista este-, koulu- ja vammaisratsastuksessa. Mukana on tuttuun tapaan myös perinteinen Finnderby-esterata sekä Mannerheimin kenttäratsastuskilpailu, jonka yhteydessä ratkotaan myös senioreiden ja nuorten SM-mitalit. Ypäjällä kilpaillaan myös kansainvälisessä este- ja lännenratsastuksessa.

Lisätietoa: http://www.ratsastus.fi/srl/srl_tiedottaa/101/0/suomen_pm-joukkueet_koulu-_este-_ja_vammaisratsastuksessa_ypajalla_2016