Jäsenyys

HyvUra:n jäsenmaksut 2021

 

Seniorijäsen..........66 eur

Juniorijäsen..........57 eur

Perhejäsen............46 eur

Kannatusjäsen.......57 eur

 

- perhejäsen asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen (juniori tai seniori) kanssa, ei Hippos -lehteä, kansallista kilpailulupaa, eikä toimihenkilöoikeuksia. Sisältää vakuutuksen.

 

- kannattajajäsen ei saa SRL:n jäsenetuja. Voi osallistua HyvUran seurakilpailuihin ja yksityisratsastajille maneesikortin ostomahdollisuus.

 

Kun liityt ratsastusseuramme jäseneksi, sinusta tulee samalla Suomen Ratsastajainliiton jäsen. Seuran jäsenyydestä tulevat edut löytyvät myös SRL:n sivuilta. 

 

HyvUra:n jäsenetuina mm: edullisemmat maneesi- ja kalustonkäyttömaksut, osallistumisoikeus seurakilpailuihin, erilaisten tapahtumien tukeminen , ratsastusmerkkien suorittaminen. Ratsastusseuran jäsenenä saat kotiisi Hippos-lehden ja olet tapaturmavakuutettu kaikissa hevosharrastukseen liittyvässä toiminnassa, kuten hevosta hoitaessa, tunneilla ja kilpailuissa.

Jäsenkorttia esittämällä:

- Jokelan Lemmikkitarvikkeet Oy tarjoaa -10% alennusta normaalihintaisista ostoksista (ei koske rehuja ja lisäravinteita)

- Hyvinkään Kuntokeskus tarjoaa ensimmäisen salikortin oston yhteydessä ilmaisen saliohjauksen

- Pysyvästi edullisemmat hinnat Turpa & Tassu eläinfysioterapiapalvelut

- Lantmännen Agro Riihimäki tarjoaa -10% hevostarvikkeet (riimut, loimet, satulahuovat yms.) ja -5% rehut, vitamiinit, aitaustarvikeet, tallitarvikkeet (talikot, ruokinta-astiat yms.) sekä hoitotuotteet

 

Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla jäsensihteerille nimesi, osoitteesi ja henkilötunnuksesi. Mikäli olet aikaisemmin ollut jonkun muun ratsastusseuran jäsen, ilmoita myös jäsennumerosi; jäsennumeron löytää vanhasta jäsenkortista. Jäsensihteeri: Annika Paakkinen, annika.paakkinen@hyvura.fi, p. 040 7339043.

Ota yhteyttä myös yhteystietojesi muuttuessa! 

 

Kesken vuoden liittyvät uudet jäsenet saavat postin mukana laskunsa n. parin viikon kuluttua liittymispäivästä.

 

HUOM! Jäsenmaksu tulee AINA maksaa SRL:n tilille, ei suoraan seuralle! Muista käyttää viitenumeroa!

 

Yhteydenotot jäsensivuille kirjautumiseen mahdollisesti liittyvien ongelmien osalta hyvura@hyvura.fi

Tietoa jäsenkorteista

 

Sähköisen jäsenkorttisi löydät sähköisenä SRL:n Jäsenhuoneesta. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta enää vuonna 2021.

SRL:n jäsenkortissa, jota käytetään myös seuran jäsenkorttina, on merkittynä nimi, jäsennumero, syntymävuosi sekä ratsastusseuran nimi. Jäsenkortin saavat juniori-, seniori- sekä perhejäsenet. Kesken vuotta liittyvät uudet jäsenet saavat jäsenkorttinsa parin viikon kuluessa siitä, kun jäsenmaksulasku on maksettu. 

Kortissa on merkintä edellisinä suorittamistasi, voimassa olevista hevostaito- ja ratsastusmerkeistä, mikäli suoritukset on ilmoitettu SRL:on. 

Kansallisen kilpailuluvan ja toimihenkilölisenssin lunastaneiden korteissa on merkintä luvasta tai lisenssistä. Kortin saamisen jälkeen luvan lunastaneet saavat uuden kortin. Jäsenkortin- ja kilpailuluvan numerot ovat samat. Kilpailuluvasta on merkintä, jos lupa on maksettu määräpäivään mennessä.