Syyskokous - HyvUra ry


Aika: 24.11.2020 klo 19 - 21
Paikka: Hyyppärän Kartano, Hyyppäräntie 31, Hyvinkää

HYVINKÄÄN  URHEILURATSASTAJAT  RY:N  SYYSKOKOUS  24.11.2020
 

Hyvinkään Urheiluratsastajat ry:n syyskokous järjestetään TIISTAINA 24.11.2020 klo 19 alkaen Hyyppärän kartanossa, osoitteessa Hyyppäräntie 31, 05800 Hyvinkää.

Hyvinkään Urheiluratsastajat ry:n hallitus on päättänyt, että koronavirustilanteen takia kokous järjestetään poikkeusjärjestelyin. Kokoukseen on ilmoittauduttava ennakkoon, viimeistään keskiviikkona 18.11.2020. Ilmoittautumislomake löytyy Tapahtumien ja Kilpailujen etusivulta.

Seuran kannalta tärkeintä on, että voimme järjestää kokouksen turvallisesti.

Syyskokoukseen voi osallistua vain äänioikeuden omaavat seuran varsinaiset jäsenet sekä puheoikeuden omaavat kannatusjäsenet. (Jokaisella jäsenmaksunsa 2020 maksaneella hallituksen hyväksymällä viisitoista vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä, kunniajäsenellä ja kunnia-puheenjohtajalla sekä ainaisjäsenellä, kannatusjäseniä lukuun ottamatta, on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Kokouksessa noudatetaan tavanomaisesta poikkeavia, tehostettuja turvajärjestelyjä, kuten mahdollisimman hajautettua kokousosallistujien sijoittelua, turvavälejä sekä tehostettua hygieniaa.

Seura suosittelee kaikkia osallistujia käyttämään kasvomaskeja.

Mikäli virallisiin turvajärjestelyihin tulee vielä ennen kokousta huomattavia uusia rajoituksia, voidaan kokouspaikka muuttaa ja tällöin kokous voidaan pitää Hyvinkään Urheiluratsastajat ry:n maneesissa.

Ohessa syyskokouksen esityslista.

Ennen varsinaista kokousta nautimme SM-kultamitalikahvit Veera Paloheimon kunniaksi.

Tervetuloa turvalliseen syyskokoukseen 2020!


Hyvinkäällä 5.11.2020

Sari Ukkonen
puheenjohtaja 2020
Hyvinkään Urheiluratsastajat ry.

Liitteet