Maneesi

Maneesia kertamaksulla käyttäville ratsukoille tiedoksi:

Maneesin tienpuoleisessa päädyssä on vihko, johon tulee merkitä nimi ja päivämäärä kun olet maneesia käyttänyt. Mikäli maneesimaksujen suorittamisen osalta on jotakin epäselvää, lisätietoja saat HyvUran maneesivastaavalta tai rahastonhoitajalta. Lisätietoa maneesimaksuista löydät kohdasta Yksityishevosten maksut

Trailerien pysäköinti maneesin viereen maneesin seinän suuntaisesti, kiitos.
Vaihtoehtoisesti voit jättää hevoskuljetuksen Hyyppärän sisääntulosillan oikealla puolella aukeavalle parkkialueelle. Trailerien/hevosautojen pysäköinti: Moottoritien sillan ylityksen jälkeen oikealla puolella olevalle parkkialueelle tai maneesin sivuun seinän suuntaisesti.

Maneesin käyttö rajataan sileällä työskentelyyn maanantaisin ja torstaisin klo 18-20. Yllämainittuina aikoina maneesissa ei saa rakentaa esteitä eikä hypätä.
 

Maneesin säännöt  

Muistathan lukea säännöt!
 

Varauskalenteriin

Klikkaa tästä itsesi ratsastusalueiden varauskalenteriin!

 

  • Valmennustuntien varaukset, max. 2 valmennusta samaan kellonaikaan/päällekkäin. Ethän varaa ulkokenttävarauksella valmennusta maneesiin. Estevalmennusvarauksia vain 1 kerrallaan samaan kellonaikaan/päällekkäin.
  • Varauskalenterissa on mahdollista merkitä sinisellä kapean osan varaukset, punaisella leveämmän osan varaukset, sekä vihreällä ulkokentällä tapahtuvat varaukset.
  • Maneesin kalustoon kuulu kavalettikannattimia (8kpl pientä ja 8 kpl isoa) sekä estekalusto erikoisesteineen. Nämä ovat maneesikorttilaisten käytettävissä.