Maneesi

Maneesia kertamaksulla käyttävät ratsukot tiedoksenne seuraavaa:

Maneesin tienpuoleisessa päädyssä on vihko, johon tulee merkitä nimi ja päivämäärä kun olet maneesia käyttänyt. Mikäli maneesimaksujen suorittamisen osalta on jotakin epäselvää, lisätietoja saat HyvUran maneesivastaavalta tai rahastonhoitajalta (yht.tiedot HyvUra -> Hallitus). Lisätietoa maneesimaksuista HyvUra ry -> Jäsenyys -> Yksityishevosten maksut

  • Trailerien pysäköinti maneesin viereen maneesin seinän suuntaisesti, kiitos.
  • Maneesin käyttö rajataan sileällä työskentelyyn maanantaisin ja torstaisin klo 18-20. Yllämainittuina aikoina maneesissa ei saa rakentaa esteitä eikä hypätä.

Huom! Sunnuntaiaamuinen sileän työskentelyaika poistuu 5.4.17 alkaen kesäkauden ajaksi.

 

Maneesin säännöt  

Muistathan lukea säännöt!

 

 

Varauskalenteriin

 

  • Valmennustuntien varaukset, max. 2 valmennusta samaan kellonaikaan/päällekkäin. Ethän varaa ulkokenttävarauksella ("vihreä varaus"=ulkokenttä) valmennusta maneesiin. Estevalmennusvarauksia vain 1 kerrallaan samaan kellonaikaan/päällekkäin.
  • Varauskalenteriin on mahdollista merkitä myös ulkokentällä tapahtuva valmennus ("vihreä varaus"=ulkokenttä). Ensisijaisesti estevalmennukset johon osallistuu useita ratsukkoja. Ulkokenttää ei voi maneesikalenterin kautta varata yksityiskäyttöön.
  • Maneesiin on tuotu uusia kavalettikannattimia (8kpl pientä ja 8 kpl isoa). Nämä ovat maneesikorttilaisten käytettävissä.