Tulevan puheenjohtajan tervehdys!

2.12.2014


Lokakuussa Hyvinkään Urheiluratsastajien syyskokouksessa Sari Ukkonen ilmoitti luopuvansa HyvUran hallituspaikasta sekä puheenjohtajuudesta. Allekirjoittanutta ehdotettiin tehtävään ja kannatustakin löytyi. Kauteni alkaa ensi vuoden alusta, mutta haluaisin jo nyt hieman esitellä itseäni ja kertoa muutaman sanan tulevasta.

 

Olen hieman yli 40-kymppinen perheen isä, joka on kai aika tyypillisesti ajautunut mukaan hevosteluun ja seuratoimintaan vaimon/perheen/lasten kautta. Hevoset ovat olleet perheemme arkea yli 15 vuotta. Nyt syksyllä aikaa on vietetty myös entisen Ratsastuskoulun tallin remontin parissa. Joulun alla talliin muuttavat sitten Vihavaisten ja Valjakoiden hevosetkin. Siviilissä työura on mennyt erilaisten myynnin- ja markkinoinnin tehtävien parissa. Viimeiset kaksi ja puoli vuotta olen vastannut Huoneistokeskuksen Hyvinkään toimiston toiminnasta.

 

Tehtävä seuran puheenjohtajana tulee sisältämään seuran ja Hyyppärän alueen kehittämistä. Terävöitämme seuran merkitystä ja tarkoitusta jokaisen jäsenen hyödyksi ja iloksi. Uusi hallitus on jo kokoontunut kehittämisen tiimoilta ja jatkaa tätä prosessia koko seuraavan vuoden. Toteutamme edellisten hallituksien strategioita ja teemme myös uutta. Tavoitteena on ylläpitää ja mahdollisesti jopa parantaa erinomaisia puitteita ratsastusharrastuksen toteuttamiseen. Lisäksi jäsenien eli Teidän ajatuksia seuran ja Hyyppärän alueen kehittämiseksi haluamme kuulla erityisesti. Tätä varten tehdään sähköinen jäsenkysely. Tulette saamaan lähiaikoina sähköpostiinne kirjeen, jossa on lyhyt saate kyselystä ja linkki netissä vastattavaan kyselyyn. Olethan ystävällinen ja vastaat. Vain vastaamalla voit vaikuttaa seurasi asioihin. Otan myös mielellään vastaan kaikkia kommentteja ja ehdotuksia myös sähköpostilla tai Hyyppärän alueella tavatessamme.

Seura järjestää heti ensi vuoden alussa kaikille avoimen info- ja keskustelutilaisuuden seuran ensi vuoden asioista, mm. edellä mainitun kyselyn tuloksista, tulevista kilpailuista ja toimihenkilöasioista. Paikka, aika ja kutsu tarkentuvat myöhemmin. 

 

Marja Kanerva työryhmineen on uusimassa seuran kotisivuja. Tämän myötä saamme seuran jäsenille myös suljetun sivuston tiedottamiseen ja mm. hallituksen asioista tullaan infoamaan jatkossa huomattavasti paremmin. Hallituksen toimintatapoja pyritään muuttamaan siten, että eri asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen perustetaan, olkoon ne sitten nimetty esim. projektiryhmiksi, joihin toivotaan teidän aktiivista osallistumista. Hallituksen asiantuntemus ei aina välttämättä riitä tai tiettyjen aikataulujen takia tarvitaan ”lisäkäsiä”. Vastuu on kuitenkin aina hallituksella, joten näihin projektiryhmiin osallistumista ei tarvitse pelätä vaan päinvastoin. Siispä, jos hallituksen jäsen soittelee tai ottaa muuten yhteyttä jonkin ”projektin” tiimoilta, niin rohkeasti mukaan tekemään työtä seuran ja samalla itsesi hyväksi. 

 

Sari Ukkonen jatkaa ansiokasta kauttaan vielä hetken edustaen meitä mm. SRL:n vuosikokouksessa ja muissa liiton asioissa. Kiitos jo nyt Sarille seuran hyväksi tehdystä työstä. Olen varma, että apua asioihin löytyy omalle kaudellenikin.

 

Tapaamisiin,

Juha Vihavainen

HyvUran puheenjohtaja 2015

jpvihavainen [ät] gmail.com

gsm 040-180 6197