Jäseneksi

Jäsenmaksut 2023

  • Seniorijäsen  68 €
  • Juniorijäsen  59 €
  • Perhejäsen 47 €
  • Kannatusjäsen 57 €

Perhejäsen asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen (juniori tai seniori) kanssa, ei Hippos -lehteä, kansallista kilpailulupaa, eikä toimihenkilöoikeuksia. Sisältää vakuutuksen. Kannattajajäsen ei saa SRL:n jäsenetuja. 
Voi osallistua HyvUran seurakilpailuihin ja yksityisratsastajille maneesikortin ostomahdollisuus. Kun liityt ratsastusseuramme jäseneksi, sinusta tulee samalla Suomen Ratsastajainliiton jäsen. Seuran jäsenyydestä tulevat edut löytyvät  SRL:n sivuilta. Sähköisen jäsenkorttisi löydät  SRL:n Jäsenhuoneesta.


Maksamalla jäsenmaksut Jäsenhuoneen kautta 2.-12.1.2023 osallistut lippupakettien arvontaan, vakuutusturvasi jatkuu katkeamattomasti, säästytään paperilaskun lähettämiseltä ja pystyt hyödyntämään edelleen myös oman, Hyvinkään Urheiluratsastajien jäsenedut. Lisää tietoa vuoden 2023 ratsastusseuran jäsenyydestä:

https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/ratsastusseuran-jasenyys-2023/


HUOM! Jäsenmaksu tulee AINA maksaa SRL:n tilille, ei suoraan seuralle! Muista käyttää viitenumeroa!
HyvUra:n jäsenenä saat edullisemmat maneesi- ja kalustonkäyttömaksut, osallistumisoikeus seurakilpailuihin, erilaisten tapahtumien tukeminen , ratsastusmerkkien suorittaminen. Ratsastusseuran jäsenenä saat kotiisi Hippos-lehden ja olet tapaturmavakuutettu kaikissa hevosharrastukseen liittyvässä toiminnassa, kuten hevosta hoitaessa, tunneilla ja kilpailuissa. 

HyvUran jäsenenä voit lisäksi kerryttää talkoopisteitä auttamalla kisajärjestelyissä, olemalla osana kilpailuorganisaatiota, yhteisissä ympäristötalkoissa tai erilaisissa muissa tehtävissä seuran yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Talkoopisteet lasketaan vuoden lopussa, ja ahkerimmat puurtajat palkitaan seuran taloustilanteen mukaisesti lahjakortein, hevostapahtumalipuin  tai esimerkiksi seuran kustantamalla yhteisellä matkalla (Tallinna Horse Show, Helsinki Horse Show, Tukholma Horse Show). Talkoopisteitä kertyy 1 per talkookerta/talkoopäivä. Ilmoita talkoopisteesi tapahtuman jälkeen sivun alaosassa olevalla lomakkeella tai tapahtuman vastaavalle!

Jäsenkorttia esittämällä:

  • Jokelan Lemmikkitarvikkeet Oy tarjoaa -10% alennusta normaalihintaisista ostoksista (ei koske rehuja ja lisäravinteita)
  • Pysyvästi edullisemmat hinnat Turpa & Tassu hevosfysioterapiapalveluista
  • Lantmännen Agro Riihimäki tarjoaa -10% hevostarvikkeet (riimut, loimet, satulahuovat yms.) ja -5% rehut, vitamiinit, aitaustarvikeet, tallitarvikkeet (talikot, ruokinta-astiat yms.) sekä hoitotuotteet

Liity jäseneksi SRL:n nettisivujen lomakkeella osoitteessa   https://liity.ratsastus.fi/

HyvUra Staff

Haluatko päästä järjestämään kouluratsastuskilpailuja ja muita tapahtumia yhdessä muitten halukkaiden talkoolaisten kanssa? HyvUra Staff on tiimi, jossa yhdessä yhteistyöllä järjestetään tapahtumia ja kilpailuja. HyvUran jäsenet voivat osallistua HyvUra Staffin talkootoimintaan kilpailujärjestelyihin osallistumisen ja muun talkootoiminnan muodossa. Kaikki vapaaehtoistyö kerryttää talkoopisteitä! 

HyvUra Staffiin otetaan mukaan aivan kaikki vapaaehtoiset halukkaat!

HyvUra Staffiin liittyminen on ilmaista, sekä erittäin helppoa! Laita nimesi ja yhteystietosi Sarille sari.ukkonen@fysios.fi tai p. 040 930 6257.

Tervetuloa talkoilemaan yhdessä!

Talkoopisteet 2023

Yhdessä tekemisen riemua pääsee kokemaan erilaisissa tapahtumäjärjestelyissä, osana kilpailuorganisaatiota kaikenlaisissa tehtävissä ja yhteisissä ympäristötalkoissa. 
Talkoopisteitä kertyy 1 per talkookerta tai päivä. Ilmoita tällä lomakkeella omat talkoopisteesi talkoopäivän jälkeen!