Ratsastusalueet

Käyttömaksujen on oltava maksettuna ratsastusalueita käytettäessä, oli kyseessä sitten kausi- tai kertamaksu. Tutustuthan voimassa olevaan hinnastoon sekä alueiden käyttösääntöihin!

Varauskalentereissa on mahdollista tehdä varauksia kaikille ratsastusalueidemme osille.
Ratsastusalueet ja niiden eri osat ovat selkokielisesti mainittuina kalenterissa. Varaathan vain kulloinkin tarvitsemasi alueen, ja huomioit, että kaikilla maksun maksaneilla on aina oikeus ratsastaa alueella varauksesta huolimatta - muut ratsukot kohteliaasti huomioiden. 

Ratsastuspohjien huoltotoimet

Maneesin lanaus tapahtuu talviaikana tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin noin klo 19-20 aikoihin Tarvittaessa myös muina aikoina - seuraathan varauskalenteria poikkeusten osalta!

Ratsastuspohjien lanaukset ja kastelut suoritetaan kesäaikana ma-ti-ke klo 6 ja to-pe klo 20 alkaen. Lanaus aloitetaan ulkokentältä, ja lanauksen jälkeen suoritetaan kentän kastelu. Kastelun kanssa limittäin suoritetaan tarpeen mukaisesti myös maneesin lanaus, joten huomioittehan tämän tehdessänne varauksia. Estevarauksia ei yhtäaikaisesti lanausten kanssa, kouluvalmennuksissa suosittelemme huomioimaan aiheutuvan häiriön.

Kentälle kulku on suositeltavaa pienemmistä porteista. Ison portin käyttö on sallittu huoltoajoa tai valjakkoratsukoita varten. Iso portti tulee sulkea huolellisesti siitä mahdollisesti kuljettaessa.