Ratsastusalueet

Käyttömaksujen on oltava maksettuna ratsastusalueita käytettäessä, oli kyseessä sitten kausi- tai kertamaksu. Kausimaksut on maksettava aina rahastonhoitajalta saaduin hevoskohtaisin viitenumeroin seuran tilille. Kertamaksut voi maksaa tilimaksun lisäksi myös MobilePaylla 45064. Tutustuthan voimassa olevaan hinnastoon sekä alueiden käyttösääntöihin!

Varauskalentereissa on mahdollista tehdä varauksia kaikille ratsastusalueidemme osille.
Ratsastusalueet ja niiden eri osat ovat selkokielisesti mainittuina kalenterissa. Varaathan vain kulloinkin tarvitsemasi alueen, ja huomioit, että kaikilla maksun maksaneilla on aina oikeus ratsastaa alueella varauksesta huolimatta - muut ratsukot kohteliaasti huomioiden. 

Ratsastuspohjien huoltotoimet

Maneesin lanaus ja lantasaavien tyhjennykset pyritään tekemään kerran viikossa. Tällä hetkellä ei ole säännöllistä huoltoaikaa, vaan työ suoritetaan huomioiden maneesin varauskalenteriin ajoissa ilmoitetut valmennukset.


Kesäaikaan huolletaan ensin kentän pohja tarvittavin toimenpitein (lanaus, kastelu, lantasaavien tyhjennys), jonka jälkeen tarvittaessa maneesin pohjan huolto ja lantasaavien tyhjennykset.


Kentälle kulku on suositeltavaa pienemmistä porteista. Ison portin käyttö on sallittu hevos- ja ponivaljakoille sekä suoritettaessa huoltoajoa. Iso portti tulee sulkea huolellisesti siitä mahdollisesti kuljettaessa.