Tietoa meistä

Hyvinkään Urheiluratsastajat ry on perustettu vuonna 1980. Jäsenmäärämme on n. 250. Seuran toiminta on pääasiallisesti keskittynyt Hyyppärän hevosurheilukeskukseen Hyvinkäällä.

HyvUran tarkoituksena on lajin harrastustoiminnan ja ratsastusurheilun edistäminen niin, että mahdollisimman monella lapsella, nuorella ja aikuisella on tilaisuus saada ratsastuksesta iloa harrastuksena, kuntoliikuntana, seuratoimintana ja urheiluna sekä harraste- että kilpailutasolla. Samalla edistetään hevosten yleistä hyvinvointia, hoitoa ja kohtelua, sekä ratsastuksen arvostusta kasvavana liikuntamuotona.

Seuramme hallinnoimilla alueilla on yksi ratsastuskoulu, useita yksityistalleja, suurikokoinen ratsastusmaneesi (25x70m), ratsastuksen maastoreittejä sekä poolonurmikenttä. Tallien läheisyydessä on isokokoinen (55x100m) ratsastuskenttä ja lisäksi Hyyppärän alueelta löytyvät lähes kaikki palvelut alan harrastajille (mm. kengityspaja, hevossairaala). Alueen talliyrittäjät tarjoavat laadukkaita ratsastustunteja, tallipaikkoja sekä valmennusta koulu,-este, että vammaisratsastuksessa.

HyvUra järjestää vuosittain kilpailuja eri tasoilla sekä koulu,-että esteratsastuksessa. Lisäksi seura järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia, koulutuksia ja retkiä.

Yhteisenä tavoitteenamme on luoda Hyvinkään Hyyppärän alueesta eteläisen Suomen paras hevosurheilukeskus.

Hallitus vuonna 2023

 • Puheenjohtaja, kiinteistöt
  Maaret Kaajaluoma
  hyvura@hyvura.fi • Varapuheenjohtaja, kiinteistövastaava
  Carita Ylikarjula
  hyvura@hyvura.fi • Kilpailuvastaava, ratsastusalueiden tiimi
  Kira Kanerva
  hyvura@hyvura.fi • Hallituksenjäsen, ratsastusalueiden tiimi, ratsastuskalustovastaava
  Jonna Syrjänen
  hyvura@hyvura.fi • Sihteeri, konekalustovastaava
  Paula Lampén
  hyvura@hyvura.fi


 • Kilpailu ja -valmennusvastaava (Team HyvUra), tiedotus ja mediavastaava                                                       Veera Paloheimo
  hyvura@hyvura.fi • Turvallisuusvastaava, hankintavastaava
  Kaisa Sillanmikko
  hyvura@hyvura.fi


             Hallituksen ulkopuolella

Jäsensihteeri
Annika Paakkinen
annika.paakkinen@hyvura.fi

Rahastonhoitaja
Mia Vihavainen
mia.vihavainen@hyvura.fi 


Hallituksen jäseniin saat yhteyden laittamalla viestiä seuran sähköpostiin hyvura@hyvura.fi tai kiireellisimmissä asioissa seuran sosiaalisen median viestien kautta.