Haku koulu- ja esteratsastuksen Joukkue-SM-kilpailuiden edustusjoukkueisiin on auki!

1.7.2021

Kuvan ottanut @aaveennet / https://aaveen.net/

Hei intohimoisesti kilpaileva Hyvinkään Urheiluratsastajien jäsen! 
Haluatko edustaa seuraasi Joukkue-SM-kilpailuissa? 

Joukkue-SM-kilpailut este- ja kouluratsastuksessa pidetään sunnuntaina 8.8.2021. Kouluratsastuksessa kilpaillaan  Helsingissä Laakson Ratsastusstadionilla esteratsastuksenssa Tampereen Ratsastuskeskuksessa Niihamassa. Haluatko mukaan iloiseen Hyvinkään Urheiluratsastajien edustusjoukkueeseen?

Tarvitsemme osallistumista varten 3 edustusratsukkoa ja yhden vararatsukon molempiin lajeihin, sekä myös joukkueenjohtajan molempiin edustusjoukkueisiin!

Koulujoukkueessa mestaruus ratkaistaan kolmen ohjelman yhteenlasketun prosenttimäärän perusteella; Helppo A FEI World Dressage Challenge - test B 2001, päivitetty 2009, Vaativa B FEI Junioreiden joukkueohjelma 2009/2018 ja Vaativa A FEI Prix St Georges 2009/2018.

"241. SM-joukkuekilpailun säännöt 1. Kilpailu suoritetaan yhtenä kilpailuna, jossa on kolme eri ohjelmaa. SRL päättää ohjelmista vuosittain. 2. Joukkueeseen kuuluu 3 ratsukkoa, jotka kukin edustavat samaa seuraa. Joukkueen tuloksen muodostaa näiden kolmen ratsukon kolmesta eri ohjelmasta saavuttama yhteenlaskettu prosenttimäärä. Jos jotkut mitalisijalle sijoittuvat joukkueet ovat saavuttaneet keskenään tasatuloksen, on parempi joukkue se, jonka heikoin ratsukko on omassa luokassaan saavuttanut parhaan tuloksen. 
30 Kouluratsastussäännöt 2021 Luokat ovat avoimet vain joukkue SM-kilpailuun osallistuville ratsukoille. Joukkuekilpailun osallistuakseen ratsukolla tulee olla KS II 222 –kohdan mukainen oikeus osallistua vähintään kansalliseen kilpailuun. 3. Kukin seura voi ilmoittaa vain yhden joukkueen. Sama ratsastaja / hevonen voi kuulua vain yhteen joukkueeseen. Joukkueelle voidaan ilmoittaa yksi (1) vararatsukko, jolla joukkuetta voidaan täydentää, jos joku varsinaiseen joukkueeseen ilmoitetuista ratsukoista joutuu jäämään kilpailusta pois. Poisjäämisen syy voi olla vain hevosen tai ratsastajan sairastuminen. Joukkueen on vahvistettava kunkin ratsukon luokka sekä mahdollinen varalle jäävä ratsukko viimeistään peruutuksille varatun ajan loppuun mennessä. Tätä kokoonpanoa voidaan muuttaa vain siitä syystä, että joukkue joutuu käyttämään vararatsukkoa. Kilpailun alettua joukkueen kokoonpanoa ei voi muuttaa."

Estemestaruus ratkaistaan korkeuksilla 120cm ja 130cm.

"392. Joukkue-esteratsastuksen SM-säännöt 1. Joukkueeseen kuuluu kolme tai neljä ratsukkoa, jotka voivat olla senioreja, nuoria ratsastajia tai junioreja. Joukkueen kunkin kierroksen kolmen parhaan ratsukon tulos huomioidaan. Jos joukkueella on asettaa vain kolme ratsukkoa, jää sen ratsukko pois viimeisestä arvontaryhmästä. 2. Kukin seura saa asettaa yhden joukkueen. 3. Kilpailu suoritetaan yhtenä kierroksena seuraavasti: - Joukkueen ensimmäiset kaksi ratsukkoa ratsastavat 120 cm korkeudella ja joukkueen muut ratsukot 130 cm korkeudella - Arvostelu AM5, vain mitalisijoista järjestetään uusinta. Uusintaan osallistuu yksi ratsukko/ joukkue. 4. Kilpailussa noudatetaan muilta osin kohdan 360 määräyksiä 5. Kilpailuun osallistuvien joukkueiden määrää voidaan rajoittaa karsimalla. Estekomitea päättää tarpeesta ja karsintatavasta vuosittain."

Lähetä hakemuksesi meille alla olevalla lomakkeella, liitä mukaan kilpailutuloksesi sekä vapaamuotoinen perustelu, miksi haluat mukaan joukkueeseen. Teemme valinnat 31.7.2021 mennessä. 

Joukkue-SM-säännöt löytyvät tutustuttavaksi lajisääntöjen sisältä osoitteesta:
https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/

Lisätietoja antaa  Kira Kanerva, kira.kanerva@fimnet.fi, p. 0500 321 633


Hakulomake Joukkue-SM 2021

Täytä lomakkeen kohdat huolellisesti, sillä samaa lomaketta käytetään molemmissa lajeissa! Ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti heti hakuajan umpeuduttua ja valinnat tehtyämme, ja joukkueet julkistetaan myös mahdollisimman pian tästä.

Valitse edustusjoukkue
Valitse toivomasi kouluohjelma tai estekorkeus