HUOMIO KAIKKI MANEESIN KÄYTTÄJÄT ! ! !

14.9.2022

Maneesin valojen toiminnassa on ollut häikkää ja asiaa on tutkittu paljon. On ilmennyt, että joku käy luvattomasti kääntämässä kytkintä, johon kellään ei ole asiaa koskea ilman hallituksen lupaa.


Valojen ajastin ja liiketunnistin toimivat kello 6-24 välisen ajan. Automatiikan takia valot syttyvät aamulla kello 6.00, vaikka maneesissa ei ole ketään - sammuvat kyllä itsestään. Automatiikka ei ikävä kyllä erota lintua hevosesta, joten valot saattavat joskus olla päällä, vaikka ratsukkoa ei siellä ole.


Maneesin sisään, Hyyppäräntien puoleisten ovien vasemmalle puolelle, on asennettu turvallisuussyistä katkaisija. KYSEINEN KATKAISIJA ON VAIN HÄTÄTAPAUKSIA VARTEN ! ! ! ! Esimerkiksi mikäli joutuu yöllä sairaan hevosen kanssa käyttämään maneesia. Näistä tilanteista pyydämme laittamaan vielä erikseen tiedon seuran hallitukselle, mahdollisimman pian tapahtuneen jälkeen.


Liiketunnistin on asennettu 10 minuuttiin ja pitää päällä sen ajan, jotta maneesista on turvallista poistua. Mikäli valojen toiminnassa ilmenee ongelmia tai tarvitset lisätietoa asiasta, olethan suoraan yhteydessä Eirtikseen. 0400540804. Jätä viesti, jos puheluusi ei juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan.

TÄHÄN EI SAA KOSKEA! ! ! Ainoastaan äärimmäiset hätätapaukset, esim. sairaan hevosen vaatima hoito yöllä, voivat sallia poikkeuksen.